PIZZERIA PASTORALE

PIZZERIA PASTORALE De lekkerste pizza en pasta bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1887 beoordelingen
26 aug 2019 om 11:48 Pizza was better than expectations, nice ingredients generally a bit salty, but better than Amsterdam average. I would buy again from Pastorale, overall evaluating delivery price, quality and compared to competitors, I liked it, and I am Italian ;)!
25 aug 2019 om 19:45 helaas is de pizza putanesca niet meer zo lekker als voorheen, dus even geen pizza meer...jammer......
24 aug 2019 om 19:01 Goed belegde pizza Bravisimo
24 aug 2019 om 17:11 Grazzie!! Heerlijkkee pizza weer zo als gewoonlijk.! Wat zijn de bezorgers ook snel zeg!
19 aug 2019 om 1:01 Top pepperoni
18 aug 2019 om 20:15 Eten was lekker maar niet 5 stars, bezorging super aardig en snel. Als ik volgende keer ga bestellen, probeer ik iets anders van de menu. Wel herhaling vatbaar.
18 aug 2019 om 14:25 nice food
17 aug 2019 om 21:56 Eten was heerlijk en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar!
17 aug 2019 om 5:57 Just moved into the neighborhood, glad we found this place! Delicious tiramisu, and the pizza's good too! Lots of topping options to select from when you order a pizza. Will try the risotto next!
16 aug 2019 om 20:26 Thanks for the free pizza